E-Nummer Beperkte voeding

E-nummer beperkte voeding

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over E-nummers. Zijn ze nu wel of niet schadelijk voor je gezondheid? E-nummers zijn goedgekeurde hulpstoffen die toegevoegd zijn aan ons eten om het lang houdbaar te maken, te kleuren en/of smaak te geven. Ondanks het feit dat het goedgekeurde hulpstoffen betreft, zijn er bepaalde E-nummers die toch niet altijd even goed zijn voor onze gezondheid. Vandaar dat HartKamp Partners in Food graag voor u E-nummer beperkte voeding verzorgt.

Veel besproken E-nummers

Een veel besproken E-nummer is E-621, dat te vinden is in hartige producten als chinees voedsel, frituurmaaltijden, en kant-en-klare maaltijden. Van E-621 kun je last krijgen van de volgende klachten: buikklachten, Alzheimer, hoofdpijn, hoge bloeddruk en slapeloosheid. Verder zou de hulpstof kankerverwekkend zijn. HartKamp Partners in Food vindt de gezondheid van klanten erg belangrijk; daarom kiezen we ervoor om de maaltijden E-621 vrij te houden.

Ons cateringbedrijf vindt het belangrijk om gezonde en voedzame maaltijden te leveren. De maaltijden worden bij ons op ambachtelijke wijze bereid. Wij koken zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. U kunt bij ons terecht voor E-nummer beperkte voeding die tevens glutenvrij is. Wij bereiden onze maaltijden met liefde en dit proeft u!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor E-nummer beperkte voeding? Neem dan contact op met HartKamp Partners in Food door te bellen naar 058-2884333. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.


HartKamp Partners in Food - Ceresweg 36 D - 8938 BG Leeuwarden - 058-2884333 - KvK nr: 1119538

Contact!
058-2884333