E-Nummer Beperkte voeding

E-nummer beperkte voeding

Er wordt de laatste tijd veel gesproken over E-nummers. Zijn ze nu wel of niet schadelijk voor je gezondheid? E-nummers zijn goedgekeurde hulpstoffen die toegevoegd zijn aan ons eten om het lang houdbaar te maken, te kleuren en/of smaak te geven. Ondanks het feit dat het goedgekeurde hulpstoffen betreft, zijn er bepaalde E-nummers die toch niet altijd even goed zijn voor onze gezondheid. Vandaar dat HartKamp Partners in Food graag voor u E-nummer beperkte voeding verzorgt.

Veel besproken E-nummers

Een veel besproken E-nummer is E-621, dat te vinden is in hartige producten als chinees voedsel, frituurmaaltijden, en kant-en-klare maaltijden. 

Ons cateringbedrijf vindt het belangrijk om gezonde en voedzame maaltijden te leveren. De maaltijden worden bij ons op ambachtelijke wijze bereid. Wij koken zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. U kunt bij ons terecht voor E-nummer beperkte voeding die tevens glutenvrij is. Wij bereiden onze maaltijden met liefde en dit proeft u!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor E-nummer beperkte voeding? Neem dan contact op met HartKamp Partners in Food door te bellen naar 058-2884333. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.


HartKamp Partners in Food - Ceresweg 36 D - 8938 BG Leeuwarden - 058-2884333 - KvK nr: 1119538

Contact!
058-2884333