Catering wereldsegerechten en catering Buffetcatering

Buffetcatering met wereldse gerechten

Bij HartKamp Partners in Food kunt u kiezen uit een ruime selectie wereldse gerechten. U kunt hierbij denken aan: Indonesisch, Chinees, Thais, Indiaas, Mexicaans, Italiaans en Hollands. De gerechten kunnen geportioneerd aan u geleverd worden, maar we kunnen ook buffetcatering voor u verzorgen.

Onze klanten

Ons cateringbedrijf biedt buffetcatering voor zorginstellingen en voor bedrijven in de horeca. Wij leveren bijvoorbeeld aan bedrijfskantines, hotels, rondvaartboten, ziekenhuisrestaurants en aan sportclubs. De maaltijden en componenten worden op authentieke wijze bereid, waardoor de gerechten de smaakbeleving hebben van een echte restaurantmaaltijd.

De mogelijkheden

Voor de maaltijden en maaltijdcomponenten hebben wij een ruim aanbod van gerechten uit diverse wereldse keukens; niets is ons te gek. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de Nederlandse maaltijden. Mocht u graag een werelds buffet willen, maar staan de gerechten die u wenst er niet tussen? Neem dan contact met ons op, want wij denken graag met u mee.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor buffetcatering? Neem dan contact op met HartKamp Partners in Food door te bellen naar 058-2884333. U kunt ook het contactformulier invullen. U krijgt van ons zo spoedig mogelijk een reactie.


HartKamp Partners in Food - Ceresweg 36 D - 8938 BG Leeuwarden - 058-2884333 - KvK nr: 1119538

Contact!
058-2884333